Hondenpoep
Hondenpoep ©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 7 | Hondenpoep, Lidl, sportclubs en activiteiten op Meerpaalplein

Algemeen

DRONTEN - Meer controle op hardrijders in de woonwijken, investeren in sportclubs en hard optreden tegen hondenpoep. Het zijn zomaar wat reacties die zijn binnengekomen bij de zomerenquête van DeDrontenaar.nl.

Suggesties van lezers

  1. Die belachelijke toestand in het gemeentehuis beëindigen. Niet meer op afspraak naar de gemeente. Je kan pas 5 minuten voor je een afspraak hebt een nummer krijgen. De ambtenaren zitten ondertussen met hun armen over elkaar achter het loket. Die hebben niets te doen. Het duurt ook veel te lang voor iemand bijvoorbeeld zijn rijbewijs kan ophalen omdat je daar een afspraak voor moet maken met aanvragen en ophalen. Het is echt belachelijk

  2. Meer controle in woonwijken op hardrijders.

  3. A.u.b. Lidl in Dronten West. De wijken breiden uit, extra huizen worden gebouwd en de Albert Heijn kan het bijna niet meer aan. Lege schappen, lange rijen... Dat we daardoor niet meer naar het centrum komen is onzin. Daar komen wij regelmatig!

  4. Degene die over de zorg gaan, laten kijken naar de mens in plaats van naar de regels. Kijken naar persoonlijke situatie.

  5. Meer geld investeren in het onderhouden en verbeteren van bestaande sportclubs in Dronten.

  6. Activiteiten stimuleren op Meerpaalplein.

  7. Steek geen geld in onbelangrijke zaken zoals een andere weg bij Open Hof en word menselijker in plaats van bureaucratisch.

  8. No-tolerancebeleid met opruimen hondenpoep nu de hondenbelasting wordt afgeschaft. (Meer) borden plaatsen hierover.

Reacties van lezers