Cannabis
Cannabis

Reacties van lezers 23 | Fietspad Wisentweg en waarom heeft Dronten nog geen coffeeshop?

Algemeen

DRONTEN - Via de zomerenquête van DeDrontenaar.nl komen er veel suggesties binnen voor het gemeentebestuur. Vandaag onder andere over een coffeeshop en het fietspad langs de Wisentweg.

Suggesties van lezers

  1. Waarom heeft een plaats als Dronten nog geen coffeeshop?

  2. Ik wil pleiten voor de gedachte dat wij niet altijd hoeven te groeien. Groei zet namelijk een heleboel zaken in beweging die vooral druk zetten op de openbare ruimte, meer auto's, meer wegen, meer regels, meer handhaving. Dat vraagt weer om meer mensen die dat allemaal moeten realiseren en wij komen in een groeispiraal waarvan het einde niet is te overzien.

  3. Dronten groeit maar de parkeergelegenheid daalt drastisch. Dat getuigt van weinig visie van het bestuur.

  4. Gemeente Dronten denk eens aan Swifterbant. Doe daar eens een sporthal en niet alles in Dronten. Swifterbant gaat zo dood als een pier. We hebben niks, want alles gaat naar Dronten. Die hebben nu genoeg, nu is Swifterbant aan de beurt. De Steiger is heel oud en de gymzaal op de Noordhoren is nog ouder. Dus Swifterbant moet een nieuwe sporthal hebben en niet Dronten.

  5. Weekmarkt met alleen waren die niet bij de lokale middenstand is te verkrijgen.

  6. Indien er geld over is, zou dan het fietspad aan de Wisentweg kunnen worden verbeterd? Bijvoorbeeld door het plaatsen van stelcon/betonplaten? je kunt geen doosje eieren halen, helft is kapot. Broodtrommels met inhoud is geen succes etc. Niet weer opnieuw laten bestraten door amateurs, dit is zonde van het geld. Zoals het er nu bij ligt heeft het weinig opgeleverd.

  7. Zorg dat we de boot niet missen: Lidl, vliegveld, Ketelhaven, etcetera en werkgelegenheid. Denk niet bekrompen maar stel de industrieterreinen open voor grote centra, supermarkten. Kijk naar buitenlanden waar dit heel normaal is. Zorg voor een goed busverbinding met Ketelhaven, dan verkopen de huizen beter.

  8. Verkeersveiligheid verbeteren. Meer toezicht politie.

Reacties van lezers