Gemeentehuis Dronten
Gemeentehuis Dronten ©maartenheijenk.nl

Reacties van lezers 36 | Onkruidbestrijding, vliegveld, BOA's, afvalcontainers, voedselbank

Algemeen

DRONTEN - Ook vandaag een aantal suggesties voor het gemeentebestuur, zoals ze zijn binnengekomen via de zomerenquête van DeDrontenaar.nl.

Suggesties van lezers:

  1. Meer dan aan armoedebestrijding. Actieve financiële steun aan voedselbank middels subsidie voor kostenbestrijding en overhead.

  2. Over de verkeerssituatie bij de Open Hof: het belangrijkste is dat het verkeersveiliger wordt gemaakt. Liefst zo goedkoop mogelijk natuurlijk, maar bedrag dat hiervoor nodig is, is van minder belang.

  3. Het openbaar groen in Dronten Zuid veel meer aandacht geven, zeker ook de onkruidbestrijding. De aanblik loopt zienderogen achteruit. Meer controleren op handhaving hondepoep, daar waar het niet mag

  4. Als er een extra supermarkt moet/mag komen dan voor iedereen en dus in Suydersee.

  5. Zorgen dat de boa's normaal hun werk doen en niet zo gaan jennen door als ze je zien met de hond. Dan stapvoets naast je te gaan rijden of plotseling heel zacht rijden en omkeren om je te volgen in de hoop dat je wat fout gaat doen. Ongelofelijk kinderachtig gedrag wat ze nu doen.

  6. Vliegveld Lelystad gaat een overlast ramp worden voor Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Probeer alles in het werk te stellen om zoveel mogelijk overlast te voorkomen. De infrastructuur is nog lang niet toegerust.

  7. Verbouwing van gemeentehuis is verspilling van geld. Burger heeft er weinig tot niets aan. Maak eens een goede business case met kosten en baten. Het lijkt wel of de politiek dit soort projecten verzint om de eigen naam in de geschiedenis van Dronten vereeuwigd te krijgen. Stel je voor dat je niets belangrijks hebt gedaan.

  8. Afval moet vaker worden opgehaald in de zomer. De ondergrondse afvalverzamelbakken zijn op zich een prima idee, maar stinken echt verschrikkelijk met dit mooie weer. Je zal er maar in de buurt wonen.

Reacties van lezers