Afbeelding

Flevo Optiek heeft nu ook Theo-brillen in de collectie

Partnerbijdrages

DRONTEN - Flevo Optiek heeft sinds kort Theo Eyewear in de collectie. „Bent u nieuwschierig? Kom langs en kijk of er een bril tussen zit die bij u past”, aldus de opticien.


„Gangbaar en mainstream passen niet bij het merk Theo”, meldt Flevo Optiek, „Theo brillen zijn namelijk gedurfd, creatief en uitgesproken. De brillencollectie van Theo Eyewear is ruim en wordt jaarlijks tweemaal vernieuwd met nieuwe eyecatchers en regelmatig aangevuld met nieuwe verrassende kleuren(combinaties).”
Het merk is volgens Flevo Optiek méér dan een bril: „De Theo-drager is een individualist en een trendsetter. De Theo bril is voor de man/vrouw die positief in het leven staat, houdt van humor en originaliteit apprecieert.”


Achter Theo Eyewear schuilt een creatief tweetal: Wim Somers en Patrick Hoet. Dit zijn twee opticiens met elk hun eigen winkel die besloten zelf een collectie te beginnen onder de naam ‘Theo’, een anagram voor Hoet.
De grootste reden voor de samenwerking was dat ze beiden hun klanten iets anders wilden aanbieden dan de doorsnee brillen die ze verkochten. Zo gezegd, zo gedaan: in 1989 verschenen de eerste Theo brillen. „En baanbrekend waren ze alleszins”, weten ze bij Flevo Optiek, „Bijna 30 jaar later worden de Theo brillen wereldwijd verkocht en met plezier gedragen.”


Flevo Optiek
Het Ruim 49
8251 EK Dronten
0321-314349
www.flevo-optiek.nl