Afbeelding

Ferdisign aanwezig op de VT Wonen&Design beurs in Amsterdam

Partnerbijdrages

Dronten, 26 september 2018 – Tijdens de VT Wonen&Design beurs van 2 t/m 7 oktober 2018, presenteert Ferdi de Bruijn, kunstenaar/eigenaar van Ferdisign, zijn functionele kunst, waaronder zijn unieke LEDlicht-objecten. Het is de eerste keer dat Ferdisign deelneemt aan deze beurs. Ferdi legt uit: “Ik wil graag een breder publiek in Nederland kennis laten maken met mijn functionele kunst. De VT Wonen&Design beurs is voor mij een uitstekende gelegenheid om dit te doen”.

De collectie

Ferdisign presenteert zich in hal 11-009 en neemt een ruim aanbod aan onder andere LEDlicht-objecten mee, zodat de bezoeker aan de stand voldoende keuze heeft. Het zijn geen lampen om bij te lezen, maar ze brengen sfeer in elke ruimte: overdag én avonds. De speels vormgegeven objecten zijn gemaakt van opaal composiet, voorzien van een LED-armatuur en staan op een metalen voet.

Elk object wordt door Ferdi handgeschilderd waardoor geen enkel exemplaar hetzelfde is. Ferdi’s werk kenmerkt zich door speelse maar ook strakke vormen en vooral het gebruik van felle kleuren. Natuurlijk is ook een zwart/wit object altijd verkrijgbaar. Elk object is uniek en wordt verkocht door heel Europa. Al zijn producten kunnen ook ‘custom made’ gemaakt worden!

LEDlicht-objecten Ferdisign

Over Ferdi de Bruijn

Ferdi, geboren in Amersfoort op 6 mei 1958, is zijn bedrijf begonnen in het schuurtje bij zijn ouders. Hier fabriceerde hij wandklokken, door met een spijker aan een touwtje de ronde vorm uit het composiet te snijden. Vandaag de dag is het schuurtje ingeruild voor een atelier van 140 m2 in Dronten en maakt hij gebruik van diverse technieken zoals flatbed printing, frezen, laseren, warm buigen, zagen en 3D-printen in diverse soorten composiet en aluminium. Hij ontwerpt en produceert alles zelf, samen met zijn vrouw Ineke. Ferdi is een veelzijdig kunstenaar die tevens relatiegeschenken en LED-plateaus (om glasobjecten uit te lichten) vervaardigd.

Bezoek ook eens zijn webshop functionalart.nl of maak een afspraak en bezoek Ferdi in zijn atelier.

‘Give extra dimensions to ordinary things’ – Ferdi de Bruijn

Over VT Wonen&Design beurs
Het evenement wordt al jaren gekenmerkt als het grootste en leukste woonevenement van Nederland. Ieder jaar brengt de VT Wonen&Design beurs bij de start van het woonseizoen, alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Een event dat geschikt is voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken op het gebied van woontrends.