Burger en Koekoek (of Koekoek en Burger?).
Burger en Koekoek (of Koekoek en Burger?).

Met DeDrontenaar.nl gratis naar cabaretduo Piepschuim in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Het cabaretduo Piepschuim treedt vrijdagavond (12 oktober, 20:30 uur) op in theater De Meerpaal. Taalfilosoof en componist Cor Burger en multi-instrumentalist en fysiek acteur Robbert Koekoek brengen een try-out van hun nieuwe voorstelling ‘Grote Woorden’.

„Grote Woorden is een actueel programma over de macht van het gelogen woord en de waarheid en taal in al zijn facetten. Een voorstelling waarbij alle theaterdisciplines op een unieke wijze aan bod komen”, aldus Burger en Koekoek.

De Meerpaal schrijft over het programma: „Filosofisch, actueel, geëngageerd, maar met daarbij een flinke dosis muziek, fysiek theater en relativerende humor. Piepschuim geeft stof tot nadenken en zorgt ervoor dat begrippen als betekenis, waarheid, fictie en leugens voor altijd veranderen.”

Lezersactie

DeDrontenaar.nl biedt twee vrijkaartjes aan voor de voorstelling. Het enige dat u hoeft te doen is te zeggen wie de persoon in het rood is op de foto: Burger of Koekoek? Mail uw antwoord uiterlijk woensdag 11 oktober naar: redactie@DeDrontenaar.nl. Uit de goede inzendingen loten wij één persoon die twee kaartjes krijgt.

Dat tweetal kan volgens Piepschuim een avond gevuld met humor, muziek en actualiteit tegemoet zien. „Piepschuim gaat u een hilarische avond bezorgen, waarbij elk bezoeker op het puntje van zijn stoel zit”, schrijft het theater.