Opbrengst bazar Open Hof dit jaar naar hospice en stichting Mtangani

Algemeen

DRONTEN - Behalve voor het groot onderhoud van het eigen kerkgebouw gaat de opbrengst van de Bazar Open Hof dit jaar naar het hospice en Dronten en Mtangani. Deze stichting ondersteunt onderwijsprojecten in Kenia. De bazar wordt gehouden op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober.

De organisatoren van de bazar zien de 37ste editie van de bazar al helemaal zitten: „Dit grootse tweedaagse evenement, dat jaarlijks zo'n vierduizend bezoekers trekt, staat ook dit keer weer bol van activiteiten, attracties, kraampjes met curiosa en lekkernijen. Voor jong en oud valt er dus weer genoeg te beleven.”

Van Flevolandse bodem

Naast de verkoop van tweedehands goederen en de boekenmarkt zijn er ook stands met voedselproducten van Flevolandse bodem. Voor de kinderen is er een spelletjestent en draait het rad-van-avontuur met prijzen.

Het programma vermeldt verder een dienstenveiling op vrijdagavond: „Onder bekwame leiding van veilingmeester Nico Vollebregt komen de leukste, gekste, lekkerste en mooiste kavels onder de hamer.” Vast onderdeel van de zaterdagavond is om half negen de trekking van de grote verloting met vele prijzen.

Bazar Open Hof