Afbeelding
KWOOT

Gemeente Dronten bedankt haar ondernemers

Partnerbijdrages

Vrijdag 16 november is de ‘Dag van de Ondernemer.’ Gemeente Dronten waardeert het lef en doorzettingsvermogen van haar bijna 4.000 MKB-ondernemers die samen zorgen voor 16.000 arbeidsplaatsen. Daarmee leveren ze een grote bijdrage aan een gezond economisch klimaat. De positieve uitstraling van de MKB-ondernemers heeft aantrekkingskracht op nieuwe spelers voor wie Gemeente Dronten 30 ha nieuw bedrijventerrein beschikbaar heeft. Ruimte voor gezonde groei!

Volg de Business Tour
Op de ‘Dag van de Ondernemer’ maakt wethouder Irene Korting een business-tour door gemeente Dronten. In een nostalgische VW-camperbus rijdt zij over de bedrijventerreinen in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten en bezoekt ze diverse ondernemers. Met hen gaat ze in gesprek over ondernemen in de gemeente Dronten en over de uitdagingen die ze op zich af zien komen.
De tour is de hele dag te volgen via de social media kanalen facebook, twitter en instagram van gemeente Dronten. De tour wordt afgesloten met een bezoek aan Elshof Organic Fruit, de onderneming van het jaar 2018 van gemeente Dronten.

facebook: @gemeentedronten
twitter: @volgdronten
instagram: gemeentedronten