Afbeelding
©maartenheijenk.nl

asv Dronten zoekt naar aansluiting bij bovenste 6

Sport

asv Dronten zette vorige week het goede spel van de afgelopen weken kracht bij door een prima overwinning tegen DZC '68. Een prima alsmede broodnodige overwinning, want zo kwamen de Drontenaren los van de onderste plaatsen in de 1e klasse D.

Nu is het zaak de volgende stap te zetten. Wordt er zaterdag gewonnen van vv Nunspeet, dan wordt er aangesloten bij de bovenste 6 ploegen. Verlies je, dan ontstaat er een gat tussen de bovenste 6 en de rest van de competitie!

vv Nunspeet speelde vorige week niet en speelde daarvoor gelijk tegen DZC '68, dus het zal meer dan gebrand zijn om thuis de punten te pakken, want ook voor hen geldt aan -of afhaken bij het linkerrijtje.

Bij asv Dronten zal Daimy Rijnsburger helaas toe moeten kijken met een blessure. Hoopvol daarentegen was de invalbeurt van Jeroen van der Meer vorige week!
Vanuit de staf vernemen we, dat de sfeer in de groep heel goed is, en dat valt ook te begrijpen, want er wordt als team gespeeld en passie en strijd hebben eigenlijk nog geen wedstrijd ontbroken!

Neemt asv Dronten het goede spel en het zoet van de overwinning van vorige week mee naar Nunspeet, dan is een overwinning zeker mogelijk!

De wedstrijd op sportpark de Wiltsangh start om 14:45 uur.