Het podium bij de meisjes D.
Het podium bij de meisjes D. eigen foto

Evi Falkena wint ook Sylvestercross, Kjell de Groot in de top tien

SOEST - Er deden op oudjaarsdag twaalf atleten van Flevo Delta mee aan de jaarlijkse Sylvestercross in Soest. Evi Falkena pakte wederom de winst bij de meisjes junioren D. Zij nam vanaf het begin de kop en gaf deze niet meer uit handen.

Evi won met tien seconden voorsprong op de nummer drie. Het was in Soest de derde wedstrijd van het nationaal crosscircuit en de atlete uit Dronten verstevigde haar koppositie in dat klassement.

Klasseringen Flevo Delta

• Coen Bloemberg werd 64e bij de JJD ( jongens junioren D).
  • Jaap Zoon laat de laatste maanden een mooie progressie zien wat zich vertaalde in mooi race. Hij werd 17e in dit sterke veld JJC.
  • Indy Faassen en Lisa Zoon werden respectievelijk 37e en 48e bij de MJC.
  • Bij de JJB deden 3 atleten mee. Kjell de Groot deelde zijn race prima in en nestelde zich met een sterke laatste ronde in de top 10. Thijs Zoon liep een stabiele race en werd 28e en Tom Bloemberg werd 59e.
  • Iris van Driest werd bij de dames senioren korte cross 17e.