BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

Wereldgoal van Tom Drent kroon op winstpartij van BAS

BIDDINGHUIZEN - BAS heeft zaterdag op eenvoudige wijze afgerekend met vierdeklasser SEH. In de oefenwedstrijd stonden de Biddinghuizenren bij rust met 0-1 voor en uiteindelijk prijkte er na negentig minuten een 0-3 eindstand op het bord.

Jesper Claassen maakte op prima wijze de openingstreffer, die in de tweede helft gevolgd werd door een goal van Stefan Tolhoek. De aanvoerder mocht, na een overtreding op Mike Geres, aanleggen vanaf de penaltystip en schoot feilloos raak. Het hoogtepunt moest op dat moment nog komen en kwam op naam van Tom Drent.

De middenvelder was lang geblesseerd, maar maakte de laatste periode steeds meer speelminuten. Ook in Heerde kwam hij binnen de lijnen en liet weer even wat van zijn kwaliteiten zien. In de slotfase zag hij vanaf de middenlijn de SEH-keeper te ver voor zijn doel staan en met een schitterende lange bal bepaalde hij de eindstand op een meer dan terechte 0-3.