Jan Schuurhuis.
Jan Schuurhuis. ©maartenheijenk.nl (archieffoto)

Jan Schuurhuis nieuwe voorzitter van De IJsvogel; paaseieren zoeken verhuist naar het bos

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De IJsvogel heeft een heel nieuw bestuur. Jan Schuurhuis is gisteren gepresenteerd als voorzitter van de stichting, die zich bezighoudt met evenementen in Biddinghuizen.

Maar liefst vijftig dorpsbewoners woonden gisteravond de informatieavond van De IJsvogel bij. Zij kregen te horen dat het bestuur van de stichting vorig jaar was teruggegaan naar drie personen. Dat was geen succes en leidde tot het afhaken van enkele bestuursleden. Het was reden om op zoek te gaan naar een volledig nieuw bestuur.

Nieuwe bestuursleden

De vergadering was blij dat het gelukt was om nieuwe bestuursleden te vinden. Voorzitter Jan Schuurhuis is in het dorp bekend als onder andere eigenaar van de Albert Heijn, vrijwilliger van de brandweer en hoofdsponsor van voetbalclub BAS.

Nieuwe secretaris is Astrid van der Jagt en Rian Ceelaert is penningmeester. Algemeen bestuursleden zijn Dennis van der Jagt en oud-voorzitter Teun van Beek.

Paaseieren in bos

Het nieuwe stichtingsbestuur kondigde een nieuw beleid aan. Het is de bedoeling om de inwoners van Biddinghuizen meer te betrekken bij de evenementen.

Voor de eerstkomende evenementen betekent dit al dat activiteiten soms een iets andere aankleding krijgen. Zo verhuist het paaseieren zoeken van het Noaberpark naar het bos bij de ijsbaan.

De IJsvogel

  • Jan Schuurhuis - voorzitter
  • Astrid van der Jagt - secretaris
  • Rian Ceelaert - penningmeester
  • Dennis van de Jagt - bestuurslid
  • Teun van Beek - bestuurslid