Lisette van 't Oever
Lisette van 't Oever eigen foto

Lisette van ’t Oever start praktijk voor homeopathie en coaching in Dronten

Algemeen

DRONTEN - Lisette van ’t Oever start in maart haar eigen praktijk als klassieke homeopaat in opleiding en coach in Dronten. Ze gaat uiteenlopende klachten bij mensen behandelen middels klassieke homeopathie. Daarnaast coacht ze volwassenen en jongeren die vastlopen in hun relatie of geaardheid.

„Homeopathie is op mijn pad gekomen via mijn kinderen en liet mij niet meer los”, vertelt Lisette, „Het is een milde holistische geneeswijze die recht doet aan de persoon en zijn of haar klachten.”

„Tijdens de behandeling middels homeopathie staan jouw persoonlijke klachten centraal en is er tijd voor jouw verhaal en ervaring. Juist het unieke van jou als mens leidt naar het antwoord tot het geneesmiddel om te herstellen van klachten waar het lichaam uit balans is.”

Keuzes maken

Daarnaast houdt Lisette van ’t Oever zich bezig met coaching. „Dat is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring en door de mogelijkheden in de regio voor relatievormen en LHBTI."

„Het is belangrijk om je te kunnen meten aan gelijkgestemden, om open in gesprek te kunnen over wat jij voelt en ervaart. Zodat je de keuzes kunt en durft te maken die bij jou passen in liefde naar jezelf en je omgeving.”

Informatie