Afbeelding

Een kater? Amateurvoetbal is het beste medicijn

Sport

Voetbalminnend Nederland loopt sinds woensdagavond rond met een enorme kater! Zo één in de rij van 'het missen van de WK titel' en 'het niet winnen van de EL-finale.'

Het beste medicijn? Opgaan in het amateurvoetbal......

Gelukkig biedt asv Dronten uitkomst, want vandaag wordt de aftrap gegeven voor drie zinderende 'finales.'
Met slechts 1 punt voorsprong op de nummer laatst Enter Vooruit, moeten de Drontenaren vooral zien, dat ze in de laatste drie wedstrijden deze ploeg achter zich houden! Zeker nu de veilige 11e plaats uit zicht lijkt. Die plek wordt ingenomen door Nunspeet, die een voorsprong van 7 punten geniet op asv Dronten.

Wel is het natuurlijk zo, dat Nunspeet nog een paar punten nodig heeft, wil het niet alsnog in de problemen gaan komen. Laten laatstgenoemde net nu naar Dronten komen.

asv Dronten heeft het goede spel van de laatste weken en het punt tegen nummer 5 SDV Barneveld nog in het achterhoofd en wist vorige week in een oefenwedstrijd in Almere ook vertrouwen te tanken, door aldaar te winnen. Maxim van der Meer was met 2 doelpunten opnieuw de gevierde man.

Twee ploegen, grote belangen, we verwachten niet meer dan vuurwerk vanmiddag op het burgemeester Dekker sportpark in Dronten. Aanvang: 14:30 uur.

We hopen u allen daar te zien om ons vlaggenschip aan te moedigen!