USRA zet zich in voor de Samenloop voor Hoop.
USRA zet zich in voor de Samenloop voor Hoop. eigen foto

USRA zet zich in voor Sven Boer en Samenloop voor Hoop: ,,Er is meer dan feesten"

Algemeen

DRONTEN - Studentenvereniging USRA heeft ruim 200 kilogram doppen verzameld, zodat Sven Boer uit IJsselmuiden gebruik kan maken van een rolstoelbus voor zijn vervoer naar de basisschool. Ook voert de vereniging momenteel allerlei acties in het kader van de Samenloop voor Hoop.

USRA is vooral bekend van haar studentenfeesten, zoals rond Koningsdag en straks het Bloesemfeest. ,,Er is meer dan alleen feesten en bier drinken”, meldt de studentenvereniging van Aeres Hogeschool Dronten over haar inzet voor goede doelen.

Samen met De Rede, Moellies en Avontura in Dronten heeft USRA ruim doppen verzameld voor Sven Boer, die rolstoelafhankelijk is. Mede dankzij deze inzet kan de 5-jarige Sven Boer gebruik maken van een rolstoelbus voor vervoer naar de bassischool.

Samenloop voor Hoop

Een team van USRA loopt op zaterdag 25 en zondag 26 mee met de Samenloop voor Hoop. Verschillende acties zijn opgezet om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de KWF Kankerbestrijding: van de verkoop van moederdagcadeautjes tot een groot feest in de eigen sociëteit. De vereniging nodigt het publiek uit om hen eind mei te komen aanmoedigen tijdens de 24-uurs wandelestafette op het Meerpaalplein.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 6 uur geleden