Beginnende wielrenners gezocht

Algemeen

Sinds 2018 is de populariteit van CyclingDronten enorm toegenomen. Meer dan 100 wielrenners fietsen eens of twee keer per week in verschillende groepen en snelheden hun rondjes door de polder en over de Veluwe. Er is een platform ontstaan waar sportiviteit en gezelligheid samen gaan en waar reeds vele nieuwe sportieve vriendschappen zijn ontstaan.
Maar nog steeds zijn er mensen die het eng vinden om aan te sluiten bij een groep omdat ze bang zijn niet mee te kunnen komen of anderzins tekort te komen. Voor die mensen is er een speciale groep die op een heel rustig tempo fietst met begeleiders en mensen wegwijs maakt in het fietsen in een groep. De groep is groeiende en wij verwelkomen heel graag de nieuwe wielrenners en wielrensters van alle leeftijden om hierbij aan te sluiten. Op donderdagavond om 19:00 wordt er gestart vanaf het Redeplein te Dronten. Meer info vindt je op www.cyclingdronten.nl.

CyclingDronten is een platform en geen vereniging. Lidmaatschap, aanmelden, afmelden etc is allemaal niet nodig en alles is gratis en geheel vrijblijvend!