Burak Yargan (trainer Reaal Dronten)
Burak Yargan (trainer Reaal Dronten) ©maartenheijenk.nl

Reaal Dronten krijgt in 88ste minuut de pin op de neus: „Onze beste wedstrijd tot nu toe”

DRONTEN - „Voor het gevoel hadden we deze echt nodig, we hadden het ook verdiend om te winnen. En dan valt het heel erg tegen als je door een tegendoelpunt in de 88ste minuut tòch verliest.’ Trainer Burak Yargan zag Reaal Dronten vanmiddag goed voetballen, maar met 0-1 ten onder gaan tegen WZC.

„Ik ben héél erg teleurgesteld over het resultaat. Aan de andere kant hebben we met name in de tweede helft fantastisch gespeeld”, zag de oefenmeester, „Het was onze beste wedstrijd tot nu toe. Er was beleving, de jongens streden voor elkaar en er zat volop voetbal in.”

Een cliché

Reaal wacht echter nog steeds op de eerste overwinning. Probleem blijft de afronding. „Het klinkt zo langzamerhand als een cliché, maar in de eindbeslissing doen we onszelf opnieuw tekort”, aldus de coach, die zijn spelers wel complimenten maakte.

Het was Tristan Keijl, die kort voor tijd na een keurige aanval de 0-1 scoorde voor WZC. Daarmee werd wederom aangetoond dat de supporters van Reaal Dronten tot het laatste fluitsignaal moeten blijven zitten. De laatste wedstrijden was het echter Reaal dat kort voor tijd toesloeg. Zowel tegen VEVO als tegen 's Heerenbroek scoorden de Drontenaren in de negentigste minuut de 2-2.