Mike Geres maakte in Putten de enige Biddinghuizense goal.
Mike Geres maakte in Putten de enige Biddinghuizense goal. ©maartenheijenk.nl

Bekeravontuur BAS strandt in Putten: Rood-Wit met duidelijke cijfers te sterk

BIDDINGHUIZEN - Het bekeravontuur van BAS is ten einde. De ploeg van trainer Arjen Bredewolt verloor donderdagavond met 4-1 van Rood-Wit'58 uit Putten.

Het perspectief leek aardig positief, maar BAS kwam in Putten niet geweldig voor de dag. De start was nog vrij aardig en dat resulteerde in de openingstreffer van Mike Geres, maar in het vervolg werden de Biddinghuizenaren slordiger en slordiger. Het hielp de thuisploeg in het zadel, waardoor het bij rust alweer gelijk was.

Na de onderbreking kreeg BAS nog wel enkele goede kansen, maar onder anderen Jesper Claassen en Thomas de Gier kregen het niet voor elkaar om te scoren. Aan de andere kant deed Rood-Wit dat wel. Kort na rust viel er pardoes een bal over keeper Jorrit Doorman en een kwartier later was de wedstrijd gespeeld. Op de counter liep Rood-Wit zelfs nog uit naar 4-1, waardoor het bekeravontuur van BAS strandde.