Afbeelding
eigen foto

Journalist en schrijver Emiel Hakkenes spreekt in Biddinghuizen bij ‘Kom over de Brug’ (afgelast)

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Bij Hanneke’s Pluktuin aan de Ellerweg wordt op dinsdag 24 maart (20 uur) het project ‘Kom over de Brug’ geopend. De avond is bedoeld als ontmoeting en uitwisseling tussen polderbewoners en Elburgenaren.

De officiële opening wordt verricht door de burgemeesters Jean Paul Gebben en Jan Nathan Rozendaal. Daarna vertellen ‘vastelanders en poldermensen’ elkaar hun levensverhalen en hun ervaringen aan beide zijden van het water.

Emiel Hakkenes

Journalist en schrijver Emiel Hakkenes vertelt over het verschil van benadering van de Elburgenaren en de poldermensen door de overheid. Voormalig stadsdichter Ewoud Gosker van Elburg draagt een gedicht voor en Ernst van der Sloot zingt liedjes die speciaal voor deze avond geschreven zijn.

Centraal staan de gesprekken aan tafel met een aantal gasten. Deze worden geleid door Nico Vollebregt en Maartje Monsma. „Naast het officiële deel is er voldoende tijd en gelegenheid om met elkaar te praten, bekende relaties te bestendigen en nieuwe mensen te leren kennen”, aldus de organisatoren.

Op de foto:

Jose Oosthoek, Wim Schoonhoven, Ard van Wees, Hanneke Monsma, Coby Dekker, Ernst van der Sloot , Nico Vollebregt.