Wethouder Irene Korting (VVD).
Wethouder Irene Korting (VVD). ©maartenheijenk

Brief van B en W aan ondernemers (coronamaatregelen)

Gemeente

Letterlijke tekst van brief B en W

Geachte Dronter ondernemers,

Het Coronavirus heeft een belangrijke invloed op ons dagelijkse leven. Ook op dat van u als ondernemer. Wij kunnen ons voorstellen dat het een onzekere en zware tijd is. Als gemeente proberen we zo goed mogelijk met u mee te denken.

Op onze website hebben wij extra informatie geplaatst waarin ingegaan wordt op de economische impact van het virus. Deze informatie kunt u bereiken via deze link op onze gemeentelijke website.

Via deze link informeren we u over een aantal voorzorgsmaatregelen en acties die u kunt nemen. Ook zijn er instanties waar u terecht kunt voor hulp en financiële steun. Wij verwachten dat het kabinet de komende tijd nog meer/andere steunpakketten in het leven zal roepen. De informatie op de website houden wij voortdurend actueel.

We verzoeken u deze brief met andere ondernemers te delen en elkaar zoveel mogelijk te helpen om de gevolgen van deze crisis te beperken.

Namens het bestuur van de gemeente Dronten wensen wij u veel sterkte, gezondheid en een goede voortzetting van uw onderneming.

  • J.P. Gebben, burgemeester
  • I. Korting, wethouder economie

Overzicht coronamaatregelen