Afbeelding

asv Dronten wil valse start goed maken

Sport

asv Dronten neemt het zaterdag thuis op tegen VV Lunteren. asv Dronten kende een enigszins valse start vorige week in Nijkerkerveen.

De ploeg van trainer Patrick Posthuma verloor met 1-0 en dat was na de vrijwel vlekkeloze voorbereiding een behoorlijke domper! Er waren wel kansen, maar na de 1-0 van Veensche Boys, had de ploeg niet het vermogen terug te komen in de wedstrijd.

De ziekenboeg van asv Dronten loopt langzaam leeg, dus dat is een positief gegeven. Yordi Schols en Rihairo Meulens sluiten weer aan en ook de geblesseerd uitgevallen Yanick Leichtenberg kan gewoon zijn opwachting maken.

vv Lunteren begon de competitie na een goede voorbereiding met een overwinning, dus zal blakend van zelfvertrouwen richting Dronten komen. De ploeg van trainer van den Berg is erg jong, dus hopelijk, dat asv Dronten met toch een stuk meer ervaring de boventoon kan voeren in het duel op het burgemeester Dekker sportpark.

Toeschouwers dienen zich via een QR Code op de site of bij het sportpark van tevoren aan te melden, dit kan ook aan het hek op schrift.

We hopen op een mooie voetbalmiddag met een asv Dronten, dat haar ambitie om mee te doen om promotie, kracht bij zal willen zetten met een overwinning.

De aftrap in Dronten zal om 14:30 uur plaatsvinden.