'Het grootste en duurste landschapskunstwerk van Nederland'.
'Het grootste en duurste landschapskunstwerk van Nederland'. maartenheijenk.nl

Dubbel en Dwars Dronten | Mijn 2021

Algemeen

(door Hans Dorreboom)

Corona de wereld uit. Dat is mijn grootste wens voor 2021. Dat wij weer met zijn allen lekker naar de Meerpaal kunnen. Dat wij weer een terrasje kunnen pakken. Dat onze restaurants en winkels weer gewoon open zijn. Dat wij tijdens de Meerpaaldagen weer kunnen zingen, dansen en hossen. Dat het Huis van de Gemeente na oplevering gewoon veel te groot blijkt te zijn.

Ik wil mijn mondkapje aan de wilgen hangen. Weer lekker mijn kleinkinderen kunnen knuffelen. Zonder beperkingen vrienden en familie opzoeken. Gewoon weer lekker gaan en staan waar je wilt. En een bezoek brengen aan het grootste en duurste landschapskunstwerk van Nederland, voorheen vliegveld Lelystad.

Ik gun vooral alle werkers in de zorg een forse loonverhoging. Maar ook alle andere hulpverleners verdienen meer dan applaus. En doorgaande steun voor alle restaurants, winkels e.d. die tijdelijk hun deuren hebben moeten sluiten. Hulde aan hun doorzettingsvermogen.

Ik ben nu even een gelovig mens. Ik geloof in een betrouwbaar en goed werkend vaccin. Als ik aan de beurt ben, doe ik zeker mee. Ik heb in mijn familie en vriendenkring geen anti-vaxxers en andere wappies. En dat is maar goed ook. Ik hou van het leven en zij kennelijk niet.

Dubbel en Dwars Dronten