Quizavond van Onze Dorpskwis.
Quizavond van Onze Dorpskwis. eigen foto

Onze Dorpskwis ziet ook september nog niet zitten: „Volgende editie in 2022”

Algemeen

DRONTEN - Onze Dorpskwis organiseert dit jaar geen quiz in de gemeente Dronten. „Want een dorpsquiz speel je tegelijkertijd met veel andere dorpsgenoten. Contacten en gezelligheid staan daarbij voorop.”

Aanvankelijk hoopte de organisatie de derde editie van Onze Dorpskwis in september te kunnen houden. In verband met de voorbereidingen moest er er nu echter al een beslissing worden genomen. Na lang wikken en wegen is het evenement uitgesteld naar zaterdag 19 maart 2022.

Maandelijkse puzzel

Tot die tijd wordt er maandelijks in DeDrontenaar.nl een vraag of puzzel geplaatst. Daarmee hoopt de organisatie het enthousiasme van de deelnemers voor de quiz levend te houden: „We willen alle inwoners van onze gemeente hiermee een indruk geven van wat voor soort vragen gesteld worden in Onze Dorpskwis.”

Ondertussen kijkt de organisatie ook naar de mogelijkheden van een alternatieve quiz in het najaar: „En we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de voorbereidingen van de quiz en de slotavond met feestelijke prijsuitreiking in De Meerpaal.”

Informatie