STADronten heeft programma voor Koningsdag in hoofdlijnen klaar

Algemeen

DRONTEN - Evenementenstichting STADronten heeft het programma voor Koningsdag in de steigers staan. Er zijn op woensdag 27 april activiteiten voor de allerkleinsten in de wijken. Voor alle anderen is er van alles te doen in het centrum van Dronten.

Het begint in het centrum met het hijsen van de vlag. Daarna zijn er activiteiten op het Meerpaalplein en de rest van het winkelcentrum. Naast de traditionele vrijmarkt is er een survivalbaan, een klimwiek en een base jump.

Verder is er een springkussen, clownsglijbaan en een ballonnenartiest. De Flevo-Scouts hebben een activiteit op het Meerpaalplein en in De Meerpaal is een bingo.

Dans en muziek

Ook is er deze dag veel dans en muziek. Zo verzorgen de Dronter Piraten optredens bij de fontein. Op het Havenplein en onder de luifel van De Meerpaal zijn diverse optredens. Joy4All verzorgt verschillende dansoptredens. 

Oude trekkers maken een rondrit door het centrum van Dronten. Ook de Flevo Truckerstour staat weer op het programma. Truckers verzorgen daarbij een tour door de omgeving met jongeren met een beperking.

Vrijwilligers

  • STADronten zoekt nog vrijwilligers om de dag in goede banen te leiden. Zij kunnen zich aanmelden via info@sta-dronten.nl.
Hondweg 16, tussen Dronten en Kampen.
Wat is er te doen op Hemelvaartsdag? Boergondisch Dronten, kermis 19 uur geleden
FunZone
Bij 'gewone' woningen volgens B&W evenveel overlast als bij arbeidsmigranten 19 uur geleden
Afbeelding
Jongeren in Swifterbant zoeken 140.000 euro voor aanleg pumptrack 8 mei, 10:00