Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Wisseling van de wacht: DeDrontenaar.nl weer actueel

Algemeen

DeDrontenaar.nl was de voorbije dagen niet zo actueel als voorheen. De reden? Een wisseling van de wacht. Per heden zijn de site en de krant weer zo actueel als u van ons gewend bent.

Maarten Heijenk was de voorbije jaren verantwoordelijk voor de redactie invulling van DeDrontenaar.nl. Een bijzonder bevlogen journalist die van DeDrontenaar.nl een spraakmakende titel heeft gemaakt. Onlangs heeft Maarten besloten om het stokje over te dragen, afgelopen vrijdag was zijn laatste werkdag. Via deze weg willen wij, BrugMedia, Maarten nogmaals bedanken voor zijn tomeloze inzet en gedane werk.

Inmiddels heeft BrugMedia in Wouter Foppen een opvolger voor Maarten Heijenk gevonden. Hij is woonachtig in Biddinghuizen en neemt per heden de redactionele werkzaamheden voor zijn rekening. Zo is de dagelijkse nieuwsvoorziening van DeDrontenaar.nl gewaarborgd en kunnen de lezers weer bij ons terecht om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ook zijn wij te volgen via social media, in ieder geval op Twitter, Facebook, en YouTube.

Kopij
Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk om persberichten, verslagen en nieuws te delen met de redactie van DeDrontenaar.nl. Kopij kan nog steeds naar hetzelfde e-mailadres: redactie@DeDrontenaar.nl. Daarnaast is het mogelijk om via de site zelf nieuws in te sturen.