Dagactiviteiten tijdens een eerdere editie van de Meerpaaldagen.
Dagactiviteiten tijdens een eerdere editie van de Meerpaaldagen. Foto: eigen foto Meerpaaldagen

Meerpaaldagen: seniorenmiddag en mobiele escaperoom

Algemeen

DRONTEN - Niet alleen is er tijdens de dertigste editie van de Meerpaaldagen een goed gevuld muziekprogramma, ook worden op 11, 12 en 13 augustus de nodige andere activiteiten georganiseerd. Uiteraard staat de seniorenmiddag weer op het programma, terwijl er op De Rede een heuse ā€˜escapebusā€™ staat. 

De seniorenmiddag staat gepland voor vrijdagmiddag en volgens de organisatie is er een ā€˜topprogrammaā€™ samengesteld. Hoofdact is het optreden van Erwin en Willeke, die om 14.30 uur het podium betreden. Op dat moment is ook de braderie in winkelcentrum Suydersee, die voor vrijdag en zaterdag staat gepland. 

Daarnaast zijn er ook activiteiten voor het jongere publiek. Naast de Regiobank staat er een multitrampoline opgesteld en in De Meerpaal is er een spellenmiddag. Op De Rede staat de ā€˜escapebusā€™ waarin jongeren twintig minuten de tijd krijgen om vier opdrachten succesvol uit te voeren. 

Winter

Winter? Winter ja. Op zaterdagmiddag staat de tent in het teken van de winter. Je waant je in een snowboard simulator als een echte snowboarder op de hoogste bergen van de Alpen, er staan verschillende winterse springkussens en Anna en Elsa van Frozen komen langs. ā€˜Voor de allerkleinsten is er in De Meerpaal genoeg te doen! Zo zijn er diverse activiteiten en workshops te volgen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en hun ouders. Natuurlijk is er ook genoeg vertier voor de iets ouderen in de vorm van een opblaasbare speeltuin, een draaimolen en meer!ā€™, meldt de organisatie nog.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 18 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 19 uur geleden