Afbeelding
Foto: Shutterstock

‘Gezellige middag’ voor senioren tijdens Dag van de Ouderen

Algemeen

DRONTEN - De Dag van de Ouderen vindt dit jaar plaats op vrijdag 7 oktober en in De Meerpaal wordt er daarom een speciale middag voor senioren georganiseerd. “Deze gezellige middag vindt van 13.30 tot 17.00 uur plaats in De Meerpaal. Deelname is gratis”, wordt gemeld.

Het programma zit vol ideeën, hoe je leuker en gezelliger oud kunt worden. Bezoekers vinden er bijvoorbeeld een eetplein vol tips om gezellig met anderen of knus thuis te eten. Daarnaast is er een kennisplein met informatie over zorg die later misschien nodig is. En natuurlijk kun je op een plein terecht voor een gezellig praatje.

Workshops

Om 13.30 uur is de opening, gevolgd door diverse creatieve en informatieve workshops over zang, djembé, yoga, gebruik van internet en veel meer. Om rustig naar te kijken of om actief aan mee te doen. Mensen kunnen eenmalig of vaker deelnemen aan een workshop. 

De Dag voor de Ouderen richt zich inhoudelijk op senioren. Maar ook zijn juist kinderen en mantelzorgers van harte welkom om samen mogelijkheden te ontdekken. Meer informatie is te vinden op: https://www.meersamen.nu/dag-van-ouderen/..