Afbeelding
Foto: Odd Fellows

Bridgedrive Odd Fellows brengt 3000 euro op voor Hospice

Algemeen

DRONTEN - De bridedrive in het Denksportcentrum in Dronten heeft afgelopen zaterdag liefst 3000 euro opgebracht voor het Hospice in Dronten. In totaal deden er liefst 80 spelers mee aan de brigde-middag, georganiseerd door Odd Fellows in samenwerking met de Algemene Bridge Club Dronten (ABCD). 

Atty Woltjes van ABCD begeleidde de spelers door de middag en zorgde voor een vlekkeloos verloop van de drive. De goed verzorgde en gezellige middag trok deelnemers uit Dronten, Lelystad, Kampen, Elburg, Zwolle, Zutphen, Utrecht en Alphen aan de Rijn. De dames Grommers en van Rijs kwamen als winnaar uit de bus.

De onthulling van het bedrag voor het Hospice in Dronten zorgde eveneens voor een feestelijk moment. Jan Bruins van Odd Fellows Dronten overhandigde een cheque van 3000 euro aan Joop Pol, penningmeester van Stichting Vrienden van het Hospice Dronten. De donatie kwam tot stand door het inschrijfgeld van alle deelnemers en opbrengsten uit de boekenverkoop in de Odd Fellows Tweedehandsboekwinkel in het winkelcentrum van Dronten.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden