Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Advies over boeken in gloednieuw Biebcafé

Algemeen

DRONTEN - Heb je vragen over e-boeken? Of wil je meer weten over het verlengen van een rijbewijs? Dan kun je vanaf januari terecht in het nieuwe Biebcafé in de Regenboog. Het café is geopend op woensdag 11 januari, 8 februari en 8 maart van 10.00 tot 11.30 uur. 

Aan de leestafel in de Regenboog geven medewerkers antwoord op al jouw vragen. E-boeken, luisterboeken, taalvragen of andere hulp op digitaal gebied, daarvoor moet je in 2023 in de Regenboog zijn. “Wel is het belangrijk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Heb je bijvoorbeeld een vraag over e-boeken, neem dan je tablet/e-reader, inloggegevens en bibliotheekpas mee. Liever meer informatie over luisterboeken? Ook dan is het handig om de bibliotheekpas, telefoon of tablet mee te nemen”, schrijft FlevoMeer Bibliotheek. 

Overheid

Ook wordt er in het Biebcafé antwoord gegeven op vragen over de overheid. Denk aan het verlengen van een rijbewijs, het aanmaken vanDigiD of het regelen van zorg. “Samen kijken we welke overheidsinstantie je verder kan helpen. Kom langs met jouw leervraag en wij helpen je verder.”