Afbeelding
Foto: Fotostudio Wierd

Winnaars wenscampagne ontvangen nieuwjaarspakket

Algemeen

DRONTEN - De winnaars van de ‘wenscampagne voor Drontenaren’, uitgeschreven door Dronten Geeft Je De Ruimte, hebben zaterdag hun nieuwjaarspakket in ontvangst genomen. Dit gebeurde in de Meerpaal.

Drontenaren kregen dankzij de campagne de mogelijkheid om tot en met 6 januari hun wensen voor de toekomst van Dronten uit te spreken. De winnaars van de campagne werden geselecteerd en ontvingen zaterdag de nieuwjaarspakketten. Deze waren gevuld met producten afkomstig van lokale ondernemers en elk pakket heeft een totale waarde van 50 euro. 

Dronten Geeft Je De Ruimte, initiatiefnemer van de wenscampagne, is tevreden met de wensen die zijn ingestuurd door de Drontenaren. “Het is mooi te zien dat er originele inzendingen vanuit alle dorpskernen zijn binnengekomen, die tevens een duidelijke overkoepelende behoefte van de inwoners in de gemeente Dronten laten zien”, aldus Josje Waagmeester van Dronten Marketing. “Het gaat om een diversiteit aan wensen over onderwerpen als natuur, groei, sport, wonen, evenementen, jongeren, etcetera. Allemaal wensen voor een nog mooier Dronten.”

Door het succes van de wenscampagne heeft Dronten Geeft Je De Ruimte besloten alle wensen, volledig anoniem, aan te bieden aan de gemeente Dronten. “Om zo waardevolle inzichten mee te nemen in de toekomstplannen van ons fijne polderland”, wordt nog gemeld.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 21 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 21 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 22 uur geleden