Journalisten Bas Jansen (l) en Robert Jansema (r)
Journalisten Bas Jansen (l) en Robert Jansema (r) Foto: Eigen foto

Nieuwe redacteuren voor De Drontenaar

Algemeen

DRONTEN - Wij zijn Bas Jansen (1980) en Robert Jansema (1999). Samen gaan we vanaf 1 februari aan de slag voor De Drontenaar. Bas werkt als lang in de verslaggeverij: “Ruim twintig jaar loop ik inmiddels mee als journalist en tekstschrijver in de wijde regio. Ik houd van de breedte van mijn vak; van sportverslagen tot interviews met ondernemers en politici. Daarnaast is mijn muzikale hobby uit de hand gelopen en ben ik alweer 13 jaar te boeken als professioneel dj.”

Wij delen de voorliefde voor lokale journalistiek. Robert: “Ruim 5 jaar werk ik nu als verslaggever en eindredacteur voor verschillende nieuwsmerken in de kop van Overijssel en de Noordoostpolder. Bas en ik werken al ruim twee jaar intensief samen waardoor we na één telefoontje al erg positief waren over De Drontenaar.”

Het fijne aan lokale verslaggeving is dat je een band kan opbouwen met de mensen over én voor wie je schrijft, in tegenstelling tot collega’s die landelijk te werk gaan. We hopen dan ook van harte dat we Dronten de komende periode nóg beter leren kennen. Laagdrempelig contact is wat ons betreft het sleutelwoord, mail daarom vooral tips, opmerkingen of vragen naar ons: redactie@dedrontenaar.nl

Bas Jansen

Boomklever
Dronten Natuurlijk | Boomklever, een kleurrijke acrobaat Dronten Natuurlijk 17 uur geleden
Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 17 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 18 uur geleden