Afbeelding
Foto: Olia Danilevich

Buren Ontmoeten Buren weer van start in Swifterbant

Algemeen

SWIFTERBANT - Na enkele jaren geen ontmoetingen vindt op 16 maart een Buren ontmoeten Buren plaats in Swifterbant. Gemeente Dronten wil hiermee de contacten stimuleren tussen ondernemers onderling.

Doel is om ondernemers met elkaar kennis te laten maken en te elkaar te laten weten wat er in de eigen omgeving aan bedrijfsactiviteiten plaatsvindt en waar buurbedrijven zich mee bezig houden.

Het concept is eenvoudig, maar doeltreffend. Om het meer dan een informele borrel te laten zijn, worden ook andere partijen als de ondernemersvereniging, politie (wijkagent), brandweer en ambtenaren op het gebied van vergunningverlening, verkeer, civiel en groen betrokken. Alle aanwezigen krijgen na het welkom kort het woord en vertellen wie ze zijn, wat ze doen en waar ze gevestigd zijn. Daarna volgt er een bedrijfspresentatie en een rondleiding gevolgd door een netwerkborrel.

Op donderdagavond 16 maart zijn ondernemers uit Swifterbant welkom bij e´e´n van de ‘nieuwste buren’ in Swifterbant: HOS BV, gevestigd aan de Industrieweg 1, in het voormalige pand van Meijer Potato. In 2019 kocht HOS BV dit pand en een grootschalige renovatie volgde. HOS BV is Europa’s grootste specialist op het gebied van gebruikte koeltechniek & koudetechniek. Eigenaar/ directeur Ted Swart opent die avond de deuren. Naast dat ondernemers onderling kunnen kennismaken, krijgen zij ook een presentatie van HOS BV en een uitgebreide rondleiding door het nieuwe pand.

De avond begint om 19.00 uur, de ontvangst vanaf 18.30 uur. Meer informatie is te vinden op https://www.ovdd.nl/buren- ontmoeten-buren/ Daarop kunnen belangstellenden zich ook aanmelden. Deelname is gratis.

Afbeelding
Jochem Myjer, Peter Pannekoek en Bert Visscher zijn al uitverkocht in De Meerpaal 1 uur geleden
Afbeelding
Plannen voor huisvesting arbeidsmigranten op bedrijventerrein aan Rendierweg 2 uur geleden
Afbeelding
Markt bij Ontmoetingspark Buiten: "Het aanbod is heel divers" 23 uur geleden