Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Biebcafé in de Regenboog

Algemeen

DRONTEN - Wie vragen heeft over e-boeken, luisterboeken, taalvragen of hulp zoekt op digitaal gebied? Medewerkers van de bibliotheek zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Het Biebcafé is geopend op woensdag 14 juni en 12 juli. Medewerkers zitten dan van 10.00 tot 11.30 uur aan de leestafel in de Regenboog.

Iedere vraag en uitgangspunt vraagt namelijk om een andere aanpak. Wel is het belangrijk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Wie bijvoorbeeld een vraag heeft over e-boeken, wordt gevraagd zijn of haar tablet/e-reader, inloggegevens en bibliotheekpas mee te nemen. Liever meer informatie over luisterboeken? Ook dan is het handig om de bibliotheekpas, telefoon of tablet mee te nemen.

Naast vragen over de Bibliotheek, is er ook hulp voor vragen over de overheid. Denk aan het verlengen van een rijbewijs, het aanmaken van Digi-D of het regelen van zorg. Samen wordt gekeken welke overheidsinstantie verder kan helpen. Inwoners kunnen ook bij het Biebcafé terecht om iets te leren. Denk aan het schrijven van een e-mail, nepmails herkennen of het zoeken op het internet. Kom langs met jouw leervraag naar de Regenboog.