Renée Haze krijgt een bloemetje van OFW-directeur Niek Pouw.
Renée Haze krijgt een bloemetje van OFW-directeur Niek Pouw. Foto: eigen foto OFW

Promotie voor Renée Haze bij OFW: “Bouwen aan fijne buurten in gemeente Dronten”

Algemeen

DRONTEN - Renée Haze is vanaf 1 januari manager vastgoed bij Oost Flevoland Woondiensten (OFW). Op dit moment is ze nog projectontwikkelaar bij de woningverhuurder. De benoeming maakt deel uit van een vernieuwde organisatie.

Renée Haze vindt het een mooie uitdaging om te werken aan onder andere het realiseren van nieuwe woningen en het goed onderhouden en energiezuiniger maken van woningen: „Zo bouwen wij letterlijk en figuurlijk aan fijne buurten in de gemeente Dronten.”

Met haar nieuwe structuur brengt OFW een duidelijke scheiding aan tussen wat zij noemt ‘mensen, stenen en middelen’. Directeur Noek Pouw vertelt dat OFW zich daarmee voorbereidt op een periode van groei en verbeteringen: „Denk hierbij aan de toename van nieuwbouwprojecten, een verbeteropgave van ruim 400 woningen en een actievere rol in de wijken en buurten.”

Minder belangrijk

Volgens OFW is de afdeling van Renée Haze minder belangrijk dan de afdeling Klant. Noek Pouw: “Hierin gaan wij nog nauwer samenwerken om onze huurders en woningzoekenden een fijn thuis te bieden. Ook hebben we het aantal medewerkers binnen deze afdeling uitgebreid.”

De klantteams staan onder leiding van manager Nathalie Crone en de coördinatoren Sylvia Veenstra en Corelien van der Klis. Een derde coördinator moet nog worden aangesteld.