VSO Makelaars merkt dat de markt voor bedrijfspanden aantrekt
VSO Makelaars merkt dat de markt voor bedrijfspanden aantrekt brugmedia.nl

VSO Makelaars merkt dat de markt voor bedrijfspanden aantrekt

Partnerbijdrages

DRONTEN - ,,We hebben moeilijke jaren achter ons, maar vooral de laatste maanden zit de schwung er weer in'', zegt makelaar Herbert Dubbelink over de verkoop en verhuur van bedrijfshallen in de gemeente Dronten. VSO Makelaars was de afgelopen week één van de weinige Drontense bedrijven op het Flevo Zakenfestival.

VSO Makelaars is een van oorsprong Drontens bedrijf met inmiddels ook kantoren in Marknesse en Almere. De makelaar houdt zich bezig met agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed. Op de huizenmarkt is VSO gespecialiseerd in vrijstaande woningen.

Dubbelink noemt de beurs in de hangar op het vliegveld 'aardig en heel divers'. ,,Wij staan hier met name om nieuwe contacten op te doen'', zegt hij.

Business-Zone Delta

Over de bedrijvenmarkt in Dronten zegt de makelaar: ,,Als bedrijven krap komen te zitten, kijken ze het altijd even aan. Je gaat pas verhuizen als het ècht te klein wordt.'' De vraag concentreert zich momenteel op de Business-Zone Delta, alhoewel er ook regelmatig geïnformeerd wordt naar de Poort van Dronten.

Nu er langzaam maar zeker bedrijven gaan verhuizen, ontstaat er volgens hem op de oudere bedrijventerreinen ook weer ruimte: ,,Je ziet nu ook dat zich startende ondernemers melden. Daarbij gaat het dan vooral om de kleinere units.''