Bovenbouw basisschool Klimboom  vaart mee met 'Jan op Zee'
Bovenbouw basisschool Klimboom vaart mee met 'Jan op Zee' brugmedia.nl

Bovenbouw basisschool Klimboom vaart mee met 'Jan op Zee'

Algemeen

DRONTEN - Anniek en Daan zitten op de De Klimboom, de rooms-katholieke basisschool voor Jenaplanonderwijs in Dronten. Namens de groep groep Cool Cats, groep 6, 7 en 8, hebben zij een krantenartikel geschreven over het leeravontuur 'Jan op Zee'.

Krantenartikel Anniek en Daan:

Wij, kinderen uit de bovenbouw van Jenaplanschool De Klimboom uit Dronten doen mee aan het leeravontuur 'Jan op Zee'. Jan is een Nederlandse zeiler die meedoet aan de Clipper Round the World zeilrace. Een zeilwedstrijd met 12 zeilboten die dit jaar de wereld rond racen.

Wij helpen en volgen de zeilboot van Jan, 'Visit Seatle'. Het is een leeravontuur boordevol interactieve opdrachten. Er doen nog 16 andere klassen mee met het leeravontuur.

Via Facebook krijgen wij elke week nieuwe opdrachten van Jan. Wij proberen hem zo goed mogelijk te helpen. Zo zijn we nu druk bezig met een Prezi over Rio de Janeiro zodat Jan weet wat hem daar te wachten staat, maar wij helpen hem bijvoorbeeld ook met het vinden van een goede verblijfplaats als de boot ergens is aangemeerd.

U kunt 'Jan op Zee' ook volgen op Facebook.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 6 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 7 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 7 uur geleden