Hanneke Saarbergen en Jan Bonnet morgen weer van de partij
Hanneke Saarbergen en Jan Bonnet morgen weer van de partij brugmedia.nl

Hanneke Saarbergen en Jan Bonnet morgen weer van de partij

Algemeen

DRONTEN - Op het Redeplein wordt morgen de derde van vier kofferbakmarkten gehouden. Hanneke Saarbergen uit Elburg is weer van de partij. Hetzelfde geldt voor Jan Bonnet uit Amsterdam.

De jaarlijkse kofferbakmarkten worden georganiseerd door Sander Foppen en Giorgia Sodo van de firma SF Personal Security. Er zijn deze zomer nog twee markten: op de dinsdagen 21 en 28 juli, steeds van 10.30 tot 16.30 uur.

Voor Hanneke Saarbergen is het 't derde jaar dat ze meedoet aan de markten op het Redeplein. ,,Ach, Dronten is dichtbij'', vertelt ze, ,,Ik verkoop van alles. Omdat ik vaker op vlooienmarkten sta, krijg ik nog wel eens het een en ander aangeboden. Zo verzamel ik mijn handel.''

In het verleden ingekocht

Ook Jan Bonnet is een vaste gast op rommelmarkten. ,,Ik heb in het verleden zó veel ingekocht, ik moet het nu onderhand een keer kwijt'', legt hij uit.

Waar staat de Amsterdammer zoal? ,,In Noord-Holland, Utrecht, Harderwijk, Ermelo, noem maar op. Dronten is niet anders dan andere markten hoor, eigenlijk is het overal ongeveer hetzelfde.''