Tussen de 15 en 18 jaar? Kom bij Reaal Dronten voetballen
Tussen de 15 en 18 jaar? Kom bij Reaal Dronten voetballen brugmedia.nl

Tussen de 15 en 18 jaar? Kom bij Reaal Dronten voetballen

Sport

Reaal Dronten is op zoek naar versterking van de jeugd. Vooral junioren. Ben je tussen de 15 en 18 jaar, meld je dan aan bij onze vereniging.

Komend seizoen is er één A team en zijn er twee B teams gepland. Maar wij kunnen nog best wel een aantal A en B-spelers gebruiken.

Als je voetbal een super leuke sport vindt en bij jou vooral het plezier in het spelletje centraal staat, dan ben je van harte welkom bij ons.
Natuurlijk wil je ook elke wedstrijd winnen, maar je speelt op het niveau waarbij het voetbalplezier niet uit het oog verloren wordt. Spelen in een team is voor jou belangrijk, want alleen echte teams hebben succes!

Wil je daar bij horen, dan zijn we zeer geïnteresseerd!! Laat ons dan even weten of je eerst meer informatie wilt, of dat je jezelf direct wilt aanmelden (ledenadministratie@reaaldronten.nl).

Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen aan een aantal jeugdspelers. Zij kunnen je van alles vertellen over de vereniging en de teams waar zij in spelen. Kijk eens op de facebookpagina van de B2.

Kennismakingstoernooi vrijdag 29 mei!
Wat je ook kunt doen, is langskomen en meedoen tijdens een avondtoernooi in onze pannakooi, dat volgende week vrijdagavond (29 mei) georganiseerd wordt!! Je bent dan van harte welkom vanaf 19.30 uur op het terrein van Reaal.
Kan je die avond niet en ben je toch geïnteresseerd stuur dan een mail naar onze ledenadministratie: ledenadministratie@reaaldronten.nl, of laat een bericht achter op onze facebookpagina.

Je bent van harte welkom bij Reaal Dronten!!