Keet treedt op voor de kinderen tijdens Meerpaaldagen
Keet treedt op voor de kinderen tijdens Meerpaaldagen brugmedia.nl

Keet treedt op voor de kinderen tijdens Meerpaaldagen

Algemeen

DRONTEN - Speciaal voor de kinderen komt Keet in augustus optreden tijdens de Meerpaaldagen. Keet, oftewel Janouk Kelderman, is het gezicht van de kinderzender Telekids bij RTL8.

,,Zij zingt vrolijke liedjes waardoor de start van de zaterdagavond een meezingfeest wordt in Dronten'', aldus de organisatie van de Meerpaaldagen. Zij hopen dat Keet na haar optreden handtekeningen uitdeelt in de feesttent op het Redeplein.

Keet heeft een eigen vlog en biedt daardoor een kijkje achter de schermen van de kinderzender. Daarnaast gaat ze de hoofdrol spelen in de nieuwe familiefilm 'Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan'.

Kinderactiviteiten

Naast het optreden zijn er overdag meer kinderactiviteiten tijdens de Meerpaaldagen. Zo worden er kinderboeken voorgelezen, zijn er spelletjes, springkussens en een kinderboerderij. Ook kan de jeugd zich laten schminken, grote bellen blazen of meedoen aan dansworkshops.

?De 24e editie van het driedaagse festival Meerpaaldagen vindt plaats van 13 tot en met 15 augustus. Het hele programma wordt 8 juni bekend gemaakt.