Swift'64 heeft maar tien minuutjes nodig
Swift'64 heeft maar tien minuutjes nodig brugmedia.nl

Swift'64 heeft maar tien minuutjes nodig

Sport

SWIFTERBANT / NIJKERK - Tien minuutjes, meer had Swift'64 zaterdag niet nodig om het kampioenschap binnen te slepen. De volleybalheren moesten in de uitwedstrijd tegen NVC één set winnen en dat was snel gepiept.

Na de eerste setwinst was het kampioenschap officieel en voerden de mannen op het veld een vreugdedansje uit. De tegenstander reageerde sportief en feliciteerde de kampioen ter plaatse.

Uitgelaten en ontspannen sfeer

De rest van de wedstrijd hing er een uitgelaten en ontspannen sfeer. De meegereisde fans zorgden voor de extra kampioensfeer. Er was weinig weerstand van NVC en de wedstrijd eindigde dan ook in een 0-4 overwinning. Na afloop klonken er in de kantine van Nijkerk nog lang kampioensliederen.

De mannen van Swift'64 speelden een stabiel seizoen en zijn onderweg duidelijk beter gaan worden. De voorsprong op de nummer twee bedroeg uiteindelijk zes punten.

De drive is merkbaar

,,De trainers, coach en vooral de spelers zetten zich maximaal in om beter te worden'', aldus de vereniging, ,,Deze drive is merkbaar in de training, op het veld maar zeker ook in de kleedkamer en de nazit.''

??Volgend jaar spelen de heren in de eerste klasse en zijn daarmee het hoogste spelende team in de gemeente Dronten: ,,Dat heeft al nieuwe spelers opgeleverd, waarbij opvallend is dat ze de gezelligheid van de club noemen.''

De foto toont de kampioenen met van links naar rechts:
- Theo Hogendoorn
- Jeroen Bleeker
- Gerrit Spronk
- Christian van de Vrie (coach)
- Mathieu Kreukniet
- Rick Zonderland
- Leon Corporaal