Drontens bedrijf Prosu blijft topjudoka's sponsoren
Drontens bedrijf Prosu blijft topjudoka's sponsoren brugmedia.nl

Drontens bedrijf Prosu blijft topjudoka's sponsoren

Partnerbijdrages

DRONTEN - Het Drontense bedrijf Prosu Databased Marketing sponsort twee topjudoka's uit Dronten: Iris Iwema en Eléa de Gans.

Eléa de Gans werd dit jaar in Tsjechië nationaal kampioen in haar gewichtsklasse. Het EK dat direct daarna volgde ging minder voorspoedig. Op dit moment wordt het plan voor 2015 gemaakt. ,,Ik ben nog druk in overleg met mijn coach over welke toernooien en stages er op de planning komen te staan.''

?Iris Iwema boekte successen op de European Cup en haalde in St. Petersburg zelfs de zilveren medaille. Dit jaar had ze blessures in aanloop naar de EK en WK. Op dit moment herstelt Iris daar nog van. Ze hoopt in april weer de mat op te kunnen en te starten met haar seniorentraject.

België en Duitsland

Bij Prosu Databased Marketing was het de afgelopen periode een komen en gaan van collega's: ,,Nu staat er weer een volledig verkoopteam klaar. Natuurlijk zijn er vorig jaar wel degelijk stappen gezet. De Belgische database wordt door wekelijkse updates steeds vollediger en de Duits markt is verkend. In Duitsland liggen grote kansen'', aldus algemeen manager Peter Arkenbout.