Afbeelding

Visiebijeenkomst Wonen Swifterbant

Algemeen

Dinsdagavond presenteert Dorpsbelangen Swifterbant haar visie op wonen. In 2012 is gestart met een enquete waaruit 9 locaties naar voren kwamen die bebouwd zouden kunnen worden. Samen met de gemeente Dronten zijn alle mogelijkheden onderzocht en onderweg kwamen we erachter dat inbreiden (bouwen in het dorp) zonder visie voor de toekomst onwenselijk was.

Daarom is iedereen die wil weten hoe de toekomst van Swifterbant er uit kan zien als het gaat om wonen dinsdag 17 maart vanaf 19.30 uur welkom in de Hoeksteen te Swifterbant. Vanaf 20 uur hoort u alles over die visie en krijgt u inzicht in concrete mogelijkheden die passen binnen die visie.

Dorpsbelangen heeft de steun van de gemeente en zoekt nu naar draagvlak binnen het dorp. Het is een duidelijke, heldere en goed uitlegbare visie die het wonen en de leefbaarheid van Swifterbant gaat versterken. U zult bekende, maar ook spannende nieuwe zaken te horen krijgen. Dit is een moment waarop Swifterbant de woontoekomst van Swifterbant gaat bepalen, dus we rekenen op uw aanwezigheid.