Vive la France ? Franse avond in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Renée van Wegberg, Philippe Elan, Job Bovelander en een live-combo treden zaterdagavond op in De Meerpaal tijdens het programma ?Vive la France'.

Persbericht De Meerpaal:

,,Langs de velden met zonnebloemen en lavendel, de périphérique, knapperige croissants, heerlijke wijnen, geurende kazen, oude châteaux, bric-à-brac marktjes, pittoreske dorpjes en natuurlijk de vele chansons.

Een charmante Franse avond vol herkenning. Beleef deze nostalgische ?Tour de France' op zaterdag 14 maart in De Meerpaal.

Alle bekende chansonniers

Van Charles Aznavour, Gilbert Bécaud en Edith Piaf, via Jacques Brel, Adamo en Juliette Gréco naar Françoise Hardy, Julien Clerc en Patrick Bruel. En natuurlijk komen ook Charles Trenet, France Gall, Dalida, Johnny Hallyday en de nieuwste 'sensatie' Stromae aan bod.

In Vive la France komen alle lievelingschansons voorbij. Oud en nieuwer, vrolijk en gevoelig, ballades en meezingers, het komt allemaal voorbij in dit sfeervolle programma. Soms precies zoals u het kent en soms in een verrassend nieuwe uitvoering.''