Ruim zevenhonderd bezoekers genieten van Joy-4all
Ruim zevenhonderd bezoekers genieten van Joy-4all brugmedia.nl

Ruim zevenhonderd bezoekers genieten van Joy-4all

Algemeen

DRONTEN ? Joy-4all verzorgde zaterdag voor de derde keer een grote musical in het theater van De Meerpaal. Ruim zevenhonderd bezoekers genoten van ?Ogercity', een show vol theater, dans, zang en vrolijke kinderen en volwassenen.

Joyce Goeree, Naomi Dingerdis en de docenten van de entertainmentschool zijn bijna een jaar bezig geweest met deze musical. "Het is een grote onderneming, omdat de ruim driehonderd leerlingen ook allemaal op het podium willen staan", Leggen ze uit.

"We hebben een musicalklas, verschillende dansgroepen vanaf de leeftijd van anderhalf jaar en een aantal demogroepen. Daarnaast geven we ook les aan volwassenen en die verdienen natuurlijk ook een plaats op het podium."

Hulp van vrijwilligers

Joy-4all was blij met de hulp van tal van vrijwilligers: "Want alleen kunnen we dit niet. Stefan Dingerdis die elk jaar eigenhandig alle decors bouwt, Christa Goeree die de prachtige kostuums maakt en iedereen die achter de schermen helpt. Prachtig om te zien wat het eindresultaat is."

Op 1 maart start joy-4all alweer met de musicallessen voor de musical van volgend jaar. "Daar kijken we nu al weer naar uit", besluiten Goeree en Dingerdis