SHK Koeriersdiensten uitgebreid

Partnerbijdrages

SHK Koeriersdiensten is uitgebreid met nieuwe bedrijfstak
Ilona Brokmeier werkt al 13 jaar vanuit Dronten onder de naam SHK Koeriersdiensten, een koeriersdienst die in heel Nederland opereert. Zij leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week brieven en pakketten af. Ilona: ?Veel mensen zien een koeriersdienst als een luxe, maar het is een luxe waardoor de klant zich prettig voelt. Je weet zeker dat het pakket of de envelop in goede handen is en netjes op tijd wordt afgeleverd.' Een uitstekende service staat dan ook hoog in het vaandel bij dit bedrijf.
SHK Koeriersdiensten heeft haar diensten uitgebreid door zich te verdiepen in een nieuwe bedrijfstak. Onder de naam Cuet Health & Beauty worden luxe health en beauty producten aangeboden waaronder Aloë Vera, make-up en parfum. ?Met een koeriersdienst heeft een klant geen zorgen en ontvangt hij of zij net dat beetje extra aandacht. Die gedachten hebben wij als uitgangspunt genomen voor deze nieuwe tak. Zo kunnen onze klanten hun bedrijf en hun klanten nog makkelijker van luxe en gemak voorzien', aldus Ilona.
Cuet Health & Beauty biedt een breed assortiment aan op het gebied van Health en Beauty. Heerlijke producten om zelf te gebruiken of om cadeau te geven aan een collega, werknemer of relatie. Daarnaast kunt u bij Cuet terecht voor een kraamcadeau of kerstgeschenk. Kijk voor meer informatie op de website: http://www.cuet.lr-partner.com. Meer weten over SHK Koeriersdiensten? Kijk dan op http://www.cuet.lr-partner.com.