Afbeelding

Swifterbant brengt circus naar nieuwjaarsreceptie gemeente

Algemeen

DRONTEN/SWIFTERBANT - Swifterbant is dit jaar aan de beurt om de voorstelling tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dronten te verzorgen. De voorstelling is gemaakt door het T&P-collectief.

De voorstelling is gratis te bezoeken op zaterdag 3 januari om 14.30 en 19 uur in de grote zaal van De Meerpaal.

Voorzitter Ap de Boer van Dorpsbelangen Swifterbant vertelt over de voorstelling: ?Het verhaal is als volgt: circus SWIBIDRONT is neergestreken op het podium van De Meerpaal. De artiesten staan klaar om hun kunsten te vertonen. De directeur van het circus, met bril, snor en opvallende ketting, dresseert, controleert en stuurt de door het volk gekozen artiesten in en door de piste. Springerige clowns, eigenwijs en eigenzinnig als luizen in de pels voorspellen weinig goeds over de toekomst van het nostalgische duo Thomasvaer & Pieternel in hun gevecht tegen de tand des tijds. Welkom bij 'Piste de Résistance.?

Vol is vol

In tegenstelling tot andere jaren zijn er voor de nieuwjaarsreceptie geen kaarten te reserveren, maar geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. ?Kom en bekijk deze gratis voorstelling en leer de lokale politiek op geheel andere wijze te zien?, aldus Ap de Boer.