Afbeelding
Top Intervention Dronten

Kickboksen bij Top Intervention Dronten

Partnerbijdrages

Wil jij ook leren kickboksen om je conditie en weerbaarheid te vergroten? Dan kan je bij (vanaf 12 jaar, m/v) Top Intervention Dronten terecht.

Tijdens de trainingen kickboksen leer je stoten, trappen, knieën en clinchen. En dat in eindeloze combinaties. Daarnaast leer je je uiteraard verdedigen tegen aanvallen. Uiteindelijk zul je ook beginnen met het sparren, ofwel vrij vechten, maar dat gaat altijd met in acht neming van het niveau van de deelnemers. Je traint namelijk altijd met sporters van hetzelfde niveau. De instructeur ziet toe dat met wederzijds respect getraind wordt.

Alle technieken ga je volgens een logische trainingsmethodiek leren. Natuurlijk heb je ook voor een training kickboksen een goede conditie nodig, maar die krijg je vanzelf als je eenmaal met deze sport begint. Het zal namelijk niet snel gebeuren dat je met een droog t-shirt de zaal verlaat. Kikcboksen is een contactsport. Daarom is het verplicht om bij iedere training kickboksen beschermmateriaal te dragen. Scheenbeschermers, mondbeschermer, handschoenen en een bokskap indien gewenst. Veiligheid van de deelnemer staat altijd voorop, ongeacht je niveau!

Ben je benieuwd wat het inhoudt en of het iets voor jou is, kom dan langs voor een proefles.

Info locatie/tijden/kosten: www.topinterventiondronten.nl / 06-30141056