Frank van Flierenburg.
Frank van Flierenburg. ©maartenheijenk.nl

Frank Patat keert volgens de gemeente niet terug aan Energieweg

Algemeen

DRONTEN - De gemeente Dronten ontkent dat Frank van Flierenburg zijn standplaats aan de Energieweg terugkrijgt. Berichten daarover, zoals via de sociale media verspreid door ‘Frank Patat’, zijn volgens de gemeente onjuist.

Op de vraag of Van Flierenburg elders in de gemeente Dronten een standplaats krijgt, klinkt het vanuit het gemeentehuis geheimzinnig: ,,Dat weet ik niet, ik weet in ieder geval dat het niet aan de Energieweg is.’’

Zelf zegt Frank Patat op de vraag of hij binnenkort weer open gaat: ,,Dat zou best kunnen.’’ Hij wil niets kwijt over een mogelijke locate: ,,Dat hou ik allemaal maar even voor me.’’

Van Flierenburg is met de gemeente Dronten al jarenlang in een juridische strijd gewikkeld om een standplaats voor zijn snackwagen. Hij werd begin vorig jaar door de Raad van State in het gelijk gesteld. De gemeente wilde echter eerst geld zien, voordat hij zijn standplaats aan de Energieweg terugkreeg.

De laatste tijd was Van Flierenburg in het nieuws door aangiftes van ex-werkneemsters wegens stalking en slaan. Hij zegt nu dat justitie daarin geen verdere actie onderneemt.

Frank Patat