De Voorhof
De Voorhof ©maartenheijenk.nl

Toneelgroep Joy4Kids in Biddinghuizen zoekt uitbreiding

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De toneelgroep van het maandelijkse kinderfeest Joy4Kids in De Voorhof zoekt uitbreiding. ,,Wie het leuk vindt om toneel te spelen is van harte welkom’’, aldus Annemarie Vlaanderen-Menkveld.

De toneelgroep bestaat uit jongeren van twaalf jaar en ouder. Zij voeren iedere maand bij Joy4Kids een toneelstukje op voor 50 tot 80 kinderen en zingen liedjes met hen. Iedere week komen de tieners bij elkaar om hiervoor te oefenen. De ideeën en de verhalen worden ook door tieners bedacht.

Lambert Deetman, initiatiefnemer van Joy4Kids: ,,De kinderen die dit feest bezoeken, zijn iedere keer weer razend enthousiast over het spektakelstuk.’’ Volgens hem zijn de tieners fanatiek en willen zij iets goeds neerzetten op het podium. ,,Een mooie manier om je talenten te leren ontdekken en te ontwikkelen.’’

Gratis kinderfeest

Joy4Kids is een gratis kinderfeest in de kerk. Elke maand biedt een groot team van vrijwilligers een welkom aan alle basisschoolkinderen in Biddinghuizen. De kinderen kijken niet alleen naar toneelstukjes, maar zingen ook mee met een band, spelen spelletjes en luisteren naar een verhaal uit de bijbel.

Het feest is elke laatste zaterdag van de maand van 18.30 uur tot 19.45 uur. Aanmelden: joy4kids@pgbiddinghuizen.nl.