Afbeelding
©maartenheijenk.nl

PEC Zwolle-trainer Ron Jans gastspreker op sponsoravond BAS Voetbal

Sport

BIDDINGHUIZEN - Ron Jans is op vrijdagavond 27 mei gastspreker tijdens de sponsoravond van BAS Voetbal. De succestrainer van PEC Zwolle gaat de aanwezigen vermaken met anekdotes uit de voetbalwereld en uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen. ,,Wij zijn enorm blij met de komst van Ron Jans'', glimlacht Gerard Zonneveld van de Sponsor- & PR-commissie.

De 57-jarige Ron Jans is op dit moment trainer van PEC Zwolle. Met de Zwollenaren won hij in 2014 de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Daarnaast maakte de Zwolse club onder leiding van Jans haar debuut in Europa. Eerder was Jans ook trainer van FC Groningen, SC Heerenveen en het Belgische Standard Luik.

,,Ron Jans is een man met enorm veel ervaring in de voetbalwereld en daarmee een uiterst interessant persoon om naar te luisteren. Wij hopen dan ook dat vele sponsoren de weg naar De Schelp weten te vinden'', zegt Zonneveld.

't Bastion

De sponsoravond van BAS Voetbal vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 27 mei. Sponsoren van de club, leden van de 50 Euro Club, ereleden en leden van verdienste zijn vanaf 19 uur welkom in ’t Bastion, om daar te luisteren naar Jans.

Uiteraard is er ook de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken met andere ondernemers. ,,Wij hopen op veel aanwezigen en een mooie avond'', sluit Zonneveld af.